dimecres, 18 de juny del 2014

Visió d'un alumne humanista

Avui dia 18 de juny de 2014 han començat les jornades científiques a l‘escola Escolàpies Sant Martí. Aquestes jornades organitzades pels professors  de ciències i els alumnes de 4t d’ESO de l’itinerari científic, són una sèries de tallers instructius que al llarg d’avui dia 18 de juny i demà dia 19 es realitzaran a tota l’escola.  

En primer lloc, destacar que jo sóc un alumne de l’itinerari humanístic, per tant la visió que tinc d’aquestes jornades de ciència estaran condicionades per la meva mentalitat humanística. D’una banda, són moltes les activitats i tallers que es fan, això crec que ha estat un gran mèrit d’organització de tota l’escola per a realitzar activitats perquè recordem que les jornades s’efectuen a tota l’ESO, des de primer fins a quart. Els tallers estan sent ben tractats i treballats, tot i que els primers han costat una mica d’arrancar. No obstant això, crec que són una manera molt interactiva i divertida d’aprendre i gaudir de les ciències.

Per acabar m’agradaria dir que, tot i que les activitat són de ciències també els alumnes d’altres itineraris, en surten beneficiats. Els alumnes humanístics podem aprendre i realitzar diverses activitats que no fem al nostre itinerari. És per això que crec que aquestes jornades seran molt beneficioses per a tothom.


Roger Solé Mauri

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada